Skip to main content

Van random naar gerichte Marketing

Hoe trek ik meer gasten? Welke marketingontwikkelingen leveren écht iets op voor mijn bedrijf? Haal ik het maximale uit mijn website? Hoe krijg ik meer PR-aandacht? Is deze tekst duidelijk voor mijn doelgroep? Hoe ga ik dit evenement promoten? Besteed ik mijn marketingbudget wel aan de juiste dingen?

Een frisse blik

Af en toe kan het handig zijn om met iemand te sparren. Of je op de juiste weg zit. Even een frisse en kritische blik. Of extra hulp bij een klus, omdat je er even geen tijd voor hebt om het zelf te doen. Geel Marketing ‘ontzorgt’ en ondersteunt. Denkt mee. Springt tijdelijk even bij als dat nodig is. Kent de uitdagingen in de hospitality branche en weet wat belangrijk is. Geel Marketing beschikt over ruime ervaring over SEO, de werking van online reserveringssystemen en websites.

Marketing coach

Sparring partner nodig? Geel Marketing biedt speciale Marketingcoachingstrajecten. In deze trajecten kijkt Geel Marketing mee in de marketing van jouw bedrijf. Geeft tips en adviezen. Stroomlijnt marketinginspanningen. Redigeert jouw teksten. Samen kijken we wat je zelf kunt doen en wat Geel Marketing uit handen kan nemen.

Neem contact op voor de mogelijkheden

Voordelen van Geel Marketing

  • 100% eerlijk en onafhankelijk advies
  • Snel, flexibel en persoonlijk
  • Deskundig en ervaren in gastvrije communicatie
  • Ruime ervaring in webontwikkeling, reserveringssystemen en zoekmachineoptimalisatie
  • Breed netwerk van vormgevers, fotografen, webbouwers en andere specialisten

Scoren met gastvrije communicatie voor non-hospitality bedrijven

Klanten worden steeds kritischer. Wil je onderscheidend zijn en van klanten ambassadeurs maken? Start dan bij jouw marketingcommunicatie! Geel Marketing heeft jarenlange ervaring in gastvrij communiceren op het hoogste niveau. Nieuwsgierig naar het effect van gastvrije communicatie?

Plan een vrijblijvende afspraak

Zowel bij het BloteVoetenPark Brunssum als ook nu bij mijn coachingsbedrijf De Ultieme Doorbraak is Maud met haar inzichten in de marketingwereld echt een aanvulling op mijn bedrijf. Maud blijft zichzelf, dringt zich niet op, denkt mee en voelt zaken goed aan. Wij hopen nog vaak op haar terug te kunnen blijven vallen!

Wil BekkerDe Ultieme Doorbraak
Terug naar Diensten