Marketing Communicatie Advies

Hoe trek ik meer gasten? Welke marketingontwikkelingen leveren écht iets op voor mijn bedrijf? Hoe zet ik een e-mail campagne op? Is deze tekst duidelijk voor mijn doelgroep? Hoe ga ik dit evenement promoten? Besteed ik mijn marketingbudget wel aan de juiste dingen?

Een frisse blik

Af en toe kan het handig zijn om met iemand te sparren. Of je op de juiste weg zit. Even een frisse en kritische blik. Of extra hulp bij een klus, omdat je er even geen tijd voor hebt om het zelf te doen. Geel Marketing ‘ontzorgt’ en ondersteunt. Denkt mee. Springt tijdelijk even bij als dat nodig is. Kent de uitdagingen in de hospitality branche en weet wat belangrijk is.

Marketing coach

Sparringspartner nodig? Geel Marketing biedt speciale Marketingcoachingstrajecten. In deze trajecten kijkt Geel Marketing mee in de marketing van jouw bedrijf. Geeft tips en adviezen. Stroomlijnt marketinginspanningen. Redigeert jouw teksten. Samen kijken we wat je zelf kunt doen en wat Geel Marketing uit handen kan nemen.

Neem contact op voor de mogelijkheden

Voordelen van Geel Marketing

☞ 100% eerlijk en onafhankelijk advies
☞ Snel, flexibel en persoonlijk (reactie binnen 24 uur)
☞ Deskundig en ervaren in gastvrije communicatie
☞ Breed netwerk van vormgevers, fotografen, webbouwers en andere specialisten

Scoren met gastvrije communicatie voor non-hospitality bedrijven

Klanten worden steeds kritischer. Wil je onderscheidend zijn en van klanten ambassadeurs maken? Start dan bij jouw marketingcommunicatie! Geel Marketing heeft jarenlange ervaring in gastvrij communiceren op het hoogste niveau. Nieuwsgierig naar het effect van gastvrije communicatie?

Plan vandaag nog een afspraak

 

Terug naar Diensten