Privacy & Cookie Statement Geel Marketing

Geel Marketing gelooft in het belang van de bescherming van persoonsgegevens bij het uitvoeren van haar activiteiten. Daarom willen wij jou in dit privacy beleid heldere en transparante informatie geven over de wijze waarop Geel Marketing persoonsgegevens verwerkt van klanten en bezoekers van onze website.
Uiteraard worden persoonsgegevens van klanten en bezoekers van de website, met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Hierbij wordt alles in het werk gesteld dat Geel Marketing zich houdt aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Wet bescherming persoonsgegevens. Verantwoordelijke voor de gegevensverwerking is Geel Marketing, Van Sonsbeeckstraat 13, 6417 XV Heerlen, Nederland.

Waarvoor worden persoonsgegevens verwerkt

Er zijn verschillende doeleinden waarvoor de Geel Marketing jouw persoonsgegevens verzamelt en verwerkt. In het kader van haar dienstverlening verzamelt en verwerkt Geel Marketing persoonsgegevens van jou:

• Wanneer je een contactformulier invult, je ons een e-mail stuurt, gebruik maakt van onze website of je ons via social media benadert;
• Voor interne analyses voor procesverbetering, de ontwikkeling van producten en diensten en marktonderzoek;
• Om bezoekers van haar (nieuwe) producten en diensten op de hoogte te houden, rechtstreeks maar ook bijvoorbeeld door campagnes via social media, waarbij Geel Marketing rekening tracht te houden met voorkeuren op basis van aangeschafte of afgenomen producten en/of diensten en interesses op basis van met jouw toestemming vastgelegd gebruik van onze (mobiele) websites.

Recht van verzet

Indien je in het geheel geen prijs stelt op informatie over (nieuwe) producten of diensten, stuur dan een e-mail aan ons via info@geelmarketing.nl onder vermelding van WBP.

Gebruik van persoonsgegevens door derden

Geel Marketing laat geen gebruik van persoonsgegevens door derden zelf toe voor commerciële, charitatieve of ideële doeleinden.

Social Media

Geel Marketing gaat graag, via het web en (eigen) social media kanalen, in dialoog met klanten en bezoekers van de website over haar organisatie, producten en/of diensten. Het doel is om nuttige en relevante informatie te bieden en/of vragen die via social media kenbaar worden gemaakt te beantwoorden. Geel Marketing volgt actief hiervoor het internet en social media kanalen, zoals Facebook, LinkedIn en blogs. Hierbij spant Geel Marketing zich in om discussies op deze kanalen te volgen, daaraan deel te nemen en/of proactief op in te gaan en individuele, relevante vragen en opmerkingen te beantwoorden. Geel Marketing behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor om niet op iedere vraag of opmerking te reageren. Aan het wel of niet inhoudelijk reageren kan dan ook geen enkel recht worden ontleend. Het kan voorkomen dat bij het deelnemen aan discussies en het beantwoorden van vragen of het reageren op opmerkingen, Geel Marketing (persoons-) gegevens vast zal leggen. Deze zullen uiteraard in overeenstemming met dit privacy beleid worden verwerkt. Geel Marketing is niet verantwoordelijk voor de omgang met persoonsgegevens door andere deelnemers aan zijn social media kanalen of de content op zijn social media kanalen. Indien u vragen of opmerkingen heeft, kan kunt u contact opnemen met Geel Marketing via info@geelmarketing.nl

Gebruik van cookies

Geel Marketing maakt bij het aanbieden van haar diensten gebruik van cookies. Dit is een klein eenvoudig bestandje met gegevens dat of op de harde schijf van uw computer wordt opgeslagen of in de sessie van uw browser staat.

Met behulp van cookies zorgt Geel Marketing er onder meer voor dat je bij een bezoek aan onze site niet herhaaldelijk dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Zo maken we maken het surfen op onze website makkelijker voor je. Ook kunnen wij dankzij cookies zien hoe de website wordt gebruikt en waar wij deze nog kunnen verbeteren. Het cookie statement legt uit welke cookies Geel Marketing inzet om haar online diensten mogelijk te maken.

Soorten cookies

Cookies welke Geel Marketing gebruikt zijn te verdelen in verschillende soorten:

1. Noodzakelijke cookies en cookies voor gevraagde dienstverlening
Sommige cookies zijn onmisbaar voor een goede werking van onze website of voor het leveren van een door jou gevraagde dienst, zoals het automatisch invullen van uw gegevens.

2. Optimalisatie cookies
Wij gebruiken deze cookies onder andere om informatie te verzamelen. Met deze informatie zien we welke pagina’s het meest bezocht worden, welke pagina’s effectief zijn en welke pagina’s foutmeldingen opleveren. Met deze informatie optimaliseren we het gebruiksgemak van de website en volgt de Geel Marketing niet individuele bezoekers.

3. Relevantie cookies
Geel Marketing kan van tijd tot tijd gebruik maken van cookies om je te voorzien van advertenties waarvan wij denken dat deze relevant voor je zijn, op basis van eerder door jou opgevraagde pagina’s. Voor het gebruiken van deze cookies zal Geel Marketing jouw toestemming vragen.

4. Social media en externe cookies
Wanneer je bent ingelogd in jouw sociale media websites (Facebook, Google, etc.) en op de Geel Marketing website toestemming hebt gegeven voor deze categorie cookies, kun je gebruik van maken van extra functionaliteiten. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het eenvoudig delen van informatie via Facebook Like, Google+, LinkedIn, etc. Voor de cookies die de social media partijen plaatsen en de mogelijke data die zij hiermee verzamelen, verwijzen wij naar de verklaringen die deze partijen op hun eigen websites daarover geven. Let op dat deze verklaringen regelmatig kunnen wijzigen. Geel Marketing heeft daar geen invloed op.

Blokkeren van cookies

Uiteraard is het ook mogelijk om cookies te blokkeren of om geen toestemming te geven. De meeste internetbrowsers kunnen zodanig ingesteld worden, dat cookies niet geaccepteerd worden. De wijze waarop je dit kunt doen is afhankelijk van de browser die je gebruikt. Je dient er rekening mee te houden dat bepaalde delen van de Geel Marketing website niet of niet optimaal zullen functioneren wanneer je cookies blokkeert. De manier waarop je cookies uit kunt schakelen verschilt per browser.

Voor Internet Explorer: ga naar Extra > Internetopties > Privacy, pas de instellingen aan naar “Hoog”

Voor Firefox: ga naar Extra > Opties > Privacy, zet het vinkje bij “Cookies voor websites accepteren” uit.

Voor Chrome: ga naar Instellingen > Geavanceerd > Klik onder “Privacy en beveiliging” op “Instellingen voor content”> klik op “Cookies” > klik bij “Alle cookies en sitegegevens” op “Alles verwijderen” > bevestig door op “Alles wissen” te klikken.

Lukt het niet of staat jouw browser er niet bij? Google dan even hoe dit voor jouw browser werkt.

Cookies achteraf verwijderen

Na het bezoek aan de website kun je ervoor kiezen om de cookies van jouw computer verwijderen. Ook hier geldt dat de manier waarop je dit kunt doen, verschilt per browser. Ook hier kun je het beste even googelen hoe dit voor de door jouw gebruikte browser werkt.

Let op: Wanneer je cookies uitschakelt via de browser of ze op een andere wijze blokkeert, kan het voorkomen dat bepaalde diensten of elementen van de site niet of niet optimaal functioneren.

Websites van Geel Marketing en andere websites

Op de website van Geel Marketing tref je een aantal links aan naar andere websites. Geel Marketing kan echter geen verantwoordelijkheid dragen met betrekking tot de omgang door die partijen met uw gegevens. Lees hiervoor de privacyverklaring, indien aanwezig, van de site die je bezoekt.

Vragen

Heb je na het lezen vragen of opmerkingen over ons privacy beleid, dan kun je deze richten aan:
Geel Marketing, t.a.v. Maud de Graaff, Van Sonsbeeckstraat 13, 6417 XV Heerlen of e-mail: info@geelmarketing.nl

Wijzigingen

Geel Marketing behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in het privacy- en cookiebeleid. Wij adviseren je dan ook om regelmatig op deze pagina te kijken of er wijzigingen zijn aangebracht. Indien Geel Marketing een belangrijke wijziging doorvoert, die gevolgen heeft voor de wijze waarop Geel Marketing jouw persoonsgegevens verwerkt, dan zullen wij dit kenbaar maken via een berichtgeving op onze website.

Heerlen, 1 februari 2018