Referenties

Wat opdrachtgevers over Geel Marketing zeggen:

 • opdrachtgever_geel_marketing

  “Maud en Jerome (van Zzin) hebben mijn bedrijf op professionele wijze naar een volgend niveau gebracht. Op prettige wijze hebben zij mij en mijn team een aantal skills bijgebracht waar wij dagelijks van profiteren. Ik dacht goed bezig te zijn met mijn marketing in het bedrijf, maar Maud heeft mijn ogen verder geopend waardoor ik veel meer inzicht in de markt gekregen heb, chapeau!!”

  Gilbèr Roijen – Pieke Potloed

   

   

 

 • opdrachtgever_geel_marketing

  “Maud heeft ons goed op weg geholpen met onze marketing. Bedankt Maud!”

  Alexandra Frosch – Hotel Restaurant Vijlerhof

   

   

 

 • opdrachtgever_geel_marketing

  “Via mijn personal coach van Zinn, ben ik in contact gekomen met Maud de Graaff van Geel Marketing. Na een kennisgesprek dacht ik meteen, dit zit goed! Maud is zeer gedreven, professioneel en creatief. Ze weet van aanpakken, hetgeen wat we in de toekomst zeker blijven doen!”

  Sjors Weekers – De Kaasbar

   

   

 

 • opdrachtgever_geel_marketing

  “Een klein jaar geleden werden wij benaderd door Maud de Graaff. Zij bleek een klein marketingkantoor te hebben en had veel ervaring op dat gebied. Aangezien wij op marketinggebied de laatste jaren weinig hebben gedaan en zijn wij met haar in zee gegaan om zo ons kleine campingbedrijf beter op de kaart te zetten. Nu een klein jaar later hebben we spijt dat we niet eender met haar in contact zijn gekomen, want eerlijk is eerlijk, het overtreft alle verwachtingen daarvoor onze dank. Wij hopen de komende jaren nog veel gebruik van je diensten mogen maken.”

  Marc & Peggy Pot – Panoramacamping Colmont

   

   

 

 • opdrachtgever_geel_marketing

  “Via een collega van Zinn leerde ik Maud kennen. Een persoon die zich vastbijt in haar opdracht. Als ondernemer weet je vaak veel over je bedrijf, je acteert veel op gevoel. Maud vertaalde dit naar een prachtig marketing plan, waardoor alles nu ook eens goed op papier staat. Ik kan dit gebruiken als naslagwerk en dient als informatiebron voor mijn (nieuwe) medewerkers. Top!”

  Yves Mullenders – Stadsherberg De Poshoorn

   

   

 

 • opdrachtgever_geel_marketing

  “Maud kwam bij ons per toeval binnen op precies het goede moment. We waren bezig met het vernieuwen van onze website. De teksten waren verouderd en vernieuwing toe. Ze is aan de slag gegaan en heeft alle teksten herschreven, met gebruik van de juiste zoekwoorden, waardoor we nog beter op internet gevonden worden. Ze is een prettig persoon om mee samen te werken en had ook veel tips voor ons.”

  Edith Bemelmans – Camping Oriëntal

   

   

 

 • Geel Marketing referentie BloteVoetenPark Brunssum

  “Gelukkig hebben we Maud leren kennen. Door haar professionele inzichten in de marketingwereld, is ze een echte aanvulling voor ons bedrijf. Maud blijft zichzelf, dringt zich niet op, denkt mee en voelt zaken goed aan. Vindbaarheid analyse, marketing coaching, ze heeft het allemaal in huis. Wij hopen nog vaak op haar terug te kunnen blijven vallen!”

  Angela Bekker – BloteVoetenPark Brunssum

   

   

 

 • opdrachtgever_geel_marketing

  “Vanaf het eerste moment voelde Maud zich zeer betrokken bij onze organisatie en dit project. We zijn dan ook zeer tevreden over het resultaat. Er staat nu een professionele website waar we veel complimenten over ontvangen en waar we ontzettend trots op zijn. Deze vernieuwde website heeft er toe bijgedragen dat we nieuwe klanten hebben kunnen verwelkomen.”

  Jurgen Wolfs – MAINsupport

   

   

 

 • opdrachtgever_geel_marketing

  “Ik ken Maud al ruim 10 jaar en ik heb haar leren kennen als een gedreven persoon met kennis van zaken die vol passie haar vak uitoefent. Op het moment dat ze besloot voor zichzelf te starten heb ik geen moment getwijfeld en haar gevraagd om mijn website mee op te zetten en vorm te geven. Ik krijg regelmatig complimenten over mijn website. Het mooiste compliment dat ik gekregen heb, is dat klanten en kandidaten aangeven dat de website precies uitstraalt wie ik ben en hoe ik mij in de markt wil neerzetten.”

  Arlette Lambi – AL HR Solutions

 

 •