Referenties

Wat opdrachtgevers over Geel Marketing zeggen:

 • opdrachtgever_geel_marketing

  “Maud kwam bij ons per toeval binnen op precies het goede moment. We waren bezig met het vernieuwen van onze website. De teksten waren verouderd en vernieuwing toe. Ze is aan de slag gegaan en heeft alle teksten herschreven, met gebruik van de juiste zoekwoorden, waardoor we nog beter op internet gevonden worden. Ze is een prettig persoon om mee samen te werken en had ook veel tips voor ons.”

  Edith Bemelmans – Camping Oriëntal

   

 • Geel Marketing referentie BloteVoetenPark Brunssum

  “Gelukkig hebben we Maud leren kennen. Door haar professionele inzichten in de marketingwereld, is ze een echte aanvulling voor ons bedrijf. Maud blijft zichzelf, dringt zich niet op, denkt mee en voelt zaken goed aan. Vindbaarheid analyse, marketing coaching, ze heeft het allemaal in huis. Wij hopen nog vaak op haar terug te kunnen blijven vallen!”

  Angela Bekker – BloteVoetenPark Brunssum

   

 • opdrachtgever_geel_marketing

  “Vanaf het eerste moment voelde Maud zich zeer betrokken bij onze organisatie en dit project. We zijn dan ook zeer tevreden over het resultaat. Er staat nu een professionele website waar we veel complimenten over ontvangen en waar we ontzettend trots op zijn. Deze vernieuwde website heeft er toe bijgedragen dat we nieuwe klanten hebben kunnen verwelkomen.”

  Jurgen Wolfs – MAINsupport

   

 • opdrachtgever_geel_marketing

  “Ik ken Maud al ruim 10 jaar en ik heb haar leren kennen als een gedreven persoon met kennis van zaken die vol passie haar vak uitoefent. Op het moment dat ze besloot voor zichzelf te starten heb ik geen moment getwijfeld en haar gevraagd om mijn website mee op te zetten en vorm te geven. Ik krijg regelmatig complimenten over mijn website. Het mooiste compliment dat ik gekregen heb, is dat klanten en kandidaten aangeven dat de website precies uitstraalt wie ik ben en hoe ik mij in de markt wil neerzetten.”

  Arlette Lambi – AL HR Solutions