Website optimalisatie en ontwikkeling

Hoe zorg ik ervoor dat websitebezoekers ook daadwerkelijk boeken? Rechtsteeks via jouw website en niet via een OTA (online travel agency)? Hoe zorg ik dat de juiste doelgroep op mijn website komt?

Bespaar op commissie

Maar liefst 52% van de bezoekers aan een OTA website surft door naar de accommodatiewebsite (bron: Hoteliers, 2016). Het merendeel van deze bezoekers boekt toch via de OTA. Maak dus op een slimme manier duidelijk waarom gasten direct moeten boeken. En zorg dát ze dan ook boeken via uw website. Zo spaar je indirect op commissie.

Website optimaliseren met de SEO scan

Geel Marketing helpt met de SEO scan de zichtbaarheid en vindbaarheid van jouw website te verbeteren. Jouw online aanwezigheid op diverse kanalen wordt gescand. Rekening houdend met jouw cms systeem, eventuele reserveringssystemen en digitale infrastructuur. Jouw website wordt geanalyseerd volgens de SEOguru methode. Het rapport doet aanbevelingen en besteedt ruime aandacht aan ‘quick wins’. Met praktische uitleg of instructie voor jou en jouw webbouwer. Inclusief relevante online (hospitality) marketing trends. Gericht op laagdrempelige en direct toepasbare adviezen.

Daarom Geel Marketing SEO scan

☞ Meer websitebezoekers en besparing op commissie
☞ Werken aan uw eigen merk i.p.v. het merk van derden (OTA)
☞ Toekomstbestendig blijven

Geel Marketing beschikt over ruime ervaring over SEO, de werking van online reserveringssystemen en websites. Bij complexe uitdagingen put Geel Marketing uit haar brede netwerk van specialisten.

Bespaar op commissie en vraag vrijblijvend een offerte aan

Website ontwikkeling

Tijd voor een nieuwe website? Een website die jouw gasten de voordelen van uw onderneming laat ervaren? Die converteert én inspireert?

Geel Marketing biedt projectmanagement en begeleiding bij de realisatie van professionele websites. Stelt samen doelen vast en schrijft zoekmachinevriendelijke (SEO) teksten. Geel Marketing werkt samen met een breed netwerk van specialisten. Webbouwers, vormgevers en fotografen. Specialisten met échte kennis op hun vakgebied. Transparant, korte lijnen en no-nonsense mentaliteit. Zonder verborgen kostenonderhoudscontracten. Ook de hosting regel je bij voorkeur zelf. Afhankelijk van jouw vraag selecteert Geel Marketing de juiste mix van specialisten. Zo creëren we samen jouw belangrijkste boekingskanaal.

Werk je liever met jouw eigen vormgever of webbouwer? Ook dat is mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden.

Ook een optimaal converterende website?

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte

 

Terug naar Diensten